Post by goldticeppove on Mar 9, 2022 0:45:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ironwatch: Turn-Based RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ironwatch: Turn-Based RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Ironwatch: Turn-Based RPG 2022 version ▞▞▞
Сјајан први наслов са занимљивом и јединственом механиком. Веома сам узбуђена да видим шта је следеће за програмере!
Zombie Catchers – love to hunt অ্যাকশন zmbj
Веома добро урађен фтп који лепо напредује без отварања новчаника. Једноставна конфигурација заснована на потезу, високо сугерише преузимање. Једина мана је недостатак догађаја или кооперативно/такмичарско играње
Сјајна уметност и фантастична игра која изазива зависност!
Туторијал је досадан.
Хладан
Заиста уживам
Управо сам га отворио.. Након учитавања његовог црног екрана.. Идк и је то..
Заиста сам уживао, али енергија је оно што постаје досадно. Са 5 минута по 1 енергији и 8 енергије по борби, буквално морате да чекате 40 минута за 1 битку, а мапи која има 5 битака треба 3 сата и 20 минута само да заврши 1 мапу. То је лоше.
Енергија
Каква узбудљива вожња. Све што можете да тражите на свом мобилном уређају као љубитељ РПГ-а. Пробајте само једном, нећете се покајати. Имам само један проблем, молим вас да инвентар буде трајна ствар. Хвала на тако заразној оригиналној игрици на потезу. П.С.: Бесплатне рекламе су прислушкиване, не могу се погледати више од једном, а такође додајте опцију изласка из игре јер сам приметио да их нема.
Каква фантастично забавна игра! Невероватна пажња посвећена детаљима, бескрајни сати заразне игре. Идеална игра за закључавање или на неки други начин. Нова омиљена игра!
Ironwatch: Turn-Based RPG Role Playing ues
Ironwatch: Turn-Based RPG Vaidmenų žaid. czd
Ништа добро у овој игрици
Забавно и стратешко
Забавна РПГ са пуно стратегије!
Добра ствар
Одлична игра ... волим уметничко дело и музику.
Ironwatch: Turn-Based RPG Giochi di ruolo fnx
Добар покушај, али почетак је супер спор, брат не осећа да игра на дуге стазе
засада је добро
Пристојна игра, добра за моја путовања аутобусом и досадна времена у кревету, мало мрска, али није лоша
Одлична игра!!!
Волим изазов који ми игра даје
Ironwatch: Turn-Based RPG RPG mhiz
Нисам могао да престанем да играм ову игру! Тако је забавно!
Не можете замерити, тражили сте игру која је изазовна, али не превише тешка, лака за преузимање, заиста вас држи на ногама са механиком битке, зар не користите коцкице и добијате новчиће за опрему? Или користите коцкице за своје вештине, да бисте спречили или убили непријатеља, свака одлука је битна.
Забавна игра и одлична графика и дизајн!!
Молимо поправите игру
Прилично ок, али ако не трошите новац, нећете ништа преживети. Надамо се да ће бити додато нешто ново. Тренутно је исто сваки дан. Линија приче је иста. Само мафије изгледају другачије. Иначе, купио сам месец дана кристала и не добијам ништа више за вип лвл 4. Претпостављам да добијам додатних 75 сваки дан, али не добијам ништа. Поправите и додајте моје кристале који недостају. Такође на стадијуму 8-1 постоји нека грешка. Не могу проћи сцену.
Споро реагује.. Имам ВиФи везу од 25мбпс... Ако притиснете било коју икону на овој игрици, веома споро реагује морате да сачекате неких 3-5 секунди.. Размишљам да ово деинсталирате
Ironwatch: Turn-Based RPG Vaidmenų žaid. czd
Заиста уживам у подизању нивоа својих ликова! Идемо на комплетну АТК изградњу. Још сам рано, али се радујем откључавању нових ликова.
Инсталирано 1. покушај...УИ не реагује.....Кориснички интерфејс 2. покушаја не реагује....Кориснички интерфејс 3. покушаја не реагује.... Трећи покушај је деинсталиран......