Post by goldticeppove on Mar 9, 2022 0:48:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt visu ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Tā ietvaros katrs apgūst jaunus vārdus
Šī lietotne ir tik fantastiska iesācējiem, kuri sākuši gatavot
Man patīk šī lietotne tik interesanta
iepilināšana prasa daudz laika
Reklāmas tiek rādītas pārāk bieži
Cooking Talent - Restaurant fever 策略 gqkl
Es nopirku šo spēli, tā maksāja simts un 2000 USD, man šī spēle nepatīk, un tā man iedeva pārāk daudz lietotņu un ievietoja manā tālrunī vīrusu
Es spēlēju tā, tāpēc manas iecienītākās spēles ar vārdu, manuprāt, ir ļoti skaists
Spēle ir laba, bet mana spēle apstājās 40. līmenī? Vai jums ir vairs līmenis vai ir šīs spēles 2. daļa? Laipni atbildiet
Nav laba spēle
Tas mazina stresu, bet es nesaprotu, kāpēc pēc tam, kad esmu pabeidzis trīs līmeņus, esmu slims atgriezties pirmajā spēlē, lai tikai burgeru un picu veikals man teiktu, ka drīzumā būs. Vai es varu atgriezties savā parastajā spēles līmenī?
Man patīk šī spēle
nav tik labi, es nevaru paaugstināt savas cenas, jo tam ir nepieciešams dimants
Tas ir jauki, bet dažreiz tas nav godīgi
Tā ir ļoti jauka spēle, bet pēc 11. līmeņa tā ir pārāk sarežģīta, tā ir ļoti interesanta spēle 👌👌👏👏
šī lietotne ir tik brīnišķīga, un jūs varat arī spēlēt tiešsaistē, cik neticami, es saku, ka tā ir ļoti interesanta
Galaxy Shooter - Space Attack Аркады nojp
Varētu būt interesantāk, ja mēs varētu likt ekstras pirms pīrādziņiem
Man tas patīk, labākais... Es saņemu visas 3 zvaigznes par katru līmeni... šķiņķis, saldējums, vista... Es meklēju jūsu atjauninājumus drīzumā gaidāmajiem līmeņiem... lai atjauninātu jūs rakstījāt, ka jauniniet dažus līmeņus I atjaunināt, bet nekas nav mainījies? Kad atnesīsi kafijas un picas daļu?
Es vēlos, lai es varētu dot 0 zvaigznes. prasa vērtējumu pēc katra līmeņa. absolūti sliktākais
Šī spēle ir ļoti jauka. Mans satraukums pieaug ar katru dienu, es nevaru justies garlaicīgi, kad spēlēju šo ļoti labu spēli. Bet kafijas un Picas daļa nav vaļā😔😔
Es nevarēju atvērt kafejnīcu un citus līmeņus
Ļoti laba jautra spēle, ko spēlēt un mācīties
Klienti ierodas ar vēlu, un tas ir es zaudēju 12. līmeni, tā ir krāpšanās
ļoti grūti spēlēt, bet jautri
Cooking Talent - Restaurant fever Estrategia mwi
Cooking Talent - Restaurant fever Strateginiai ivz
Man šī spēle tik ļoti patīk, jo gatavot ir interesanti, un mans hobijs ir ēst gatavošanas autors Sentirenla no mazās zvaigznes Hr. Sec.Skolas klase 4
jauki... bur nav aizraujoši vai izaicinoši
Tā bija ļoti salda spēle, bet tad, kad es gatavoju savādāk nekā burgeru
ir tik foršs un vienkāršs, tāpēc man tas ļoti patīk, tas ir jautri
Es ienīstu šo lietotni 14. līmeņa dēļ. Pēc tam, kad esat izdarījis visu lieliski, šis līmenis nekad nedod jums zvaigznes.. Tikai jūs zaudējat un jūs zaudējat.. Pēc tam, kad esmu tērējis savu daudz laika 14. līmenī. Es atinstalēšu šo lietotni.
Man patīk spēlēt vadības spēles, un šī ir mana iecienītākā spēle. Viegli spēlēt, un vadība ir ļoti laba
Tā ir ļoti ļoti jauka spēle, man tā ļoti patīk...........lūdzu, instalējiet to ...tā ir ļoti💯💯💯💯 izklaidējoša ............izmēģiniet Tagad ..... 💯💯💯💯💯💯😆😆😇😇😇😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😎😎😎👸👸👸🌙 🎇➖🍖🍖🍖🍖➖👈 🎇🎇🎇🔥🔥 🎇🎇🎇 🎇🎇🔥🔥🔥🔥🎇🎇 🎇🔥🔥🔥🔥🔥🔥🎇 🎇🌰🌰🌰🌰🌰🌰🎇 🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇 🌟🍡🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🍡🌟🌟🌟🌟 🍓 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 🌟🍓🍓🍓🍓🍓🌟 🌟🌟🍓🍓🍓🌟🌟 🌟🌟🌟🍓🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🍓🌟🌟🌟 📚🅱🅱🅱🅱📚📚 📚🅱 📚📚📚🅱📚 📚🅱📚📚📚🅱📚 📚🅱🅱🅱🅱📚📚 📚🅱📚 📚🅱📚
neveic nekādu pirkumu! jūs nesaņemsiet savus dārgakmeņus vai zeltu. joprojām gaidu!
Tas ir ļoti neglīts, ka klienti nevar gaidīt, kamēr viņi saņems ēdienu/pasūtījumu, tad jums nav tik daudz priekšmetu, ko pagatavot😠😠😠😠😠😠
ES tiešām. Patīk. Šis. Spēle, jo. Tas ir labs. Pietiekami. Spēlēt. Laikā. Garlaicīgi. Laiks😊☺